Inloggen niet mogelijk

Medewerker:
  1. Controleer de gebruikersnaam en wachtwoord. Let op: het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Bij de eerste keer aanmelden is het wachtwoord 'mdr1234'
  2. Indien het wachtwoord en/of gebruikersnaam is vergeten vraag dan een nieuw wachtwoord op via de link 'Vergeten?' om de homepage van www.mijndienstrooster.com. Een nieuw wachtwoord wordt dan per email naar u toegestuurd.
  3. Vraag de Roosterbeheerder om de gebruikersnaam te controleren en eventueel een nieuw wachtwoord aan te maken.
  4. Vraag de roosterbeheerder om de contract- en/of toegangsperiode aan te passen.

Roosterbeheerder:
  1. Controleer de gebruikersnaam via menu BEHEER-BASISTABELLEN-MEDEWERKERS-Wijzig medewerker (knop potloodje)
  2. Controleer de toegangsrechten via menu BEHEER-BASISTABELLEN-MEDEWERKERS-Wijzig medewerker (knop potloodje)-tab TOEGANG. Wijzig eventueel de periode Toegang of voer een nieuw wachtwoord in.
  3. Controleer de contractperiode in arbeidsovereenkomst.
  4. Controleer de toegangsperiode bij toegangsgegevens.